Koncept

image

 

Selvig Organic Hair er ikke en helt almindelig salon, da jeg udelukkende bruger produkter, som er godkendt af Grøn Salon.  Jeg er certificeret Grøn frisør og har gennemført kurset “God kemi i Grøn Salon” for at få større viden om sundere frisør-og kosmetikprodukter samt for at få viden omkring, hvordan jeg bedst passer på miljøet og på dig som kunde.

Salonen holder til i et nybygget hus i Egebjerg Bygade, hvor vi i byggeprocessen har valgt at træffe miljørigtige valg, hvor dette har været muligt, således at salonen fremtræder så miljøvenlig som mulig. Atmosfæren her er rolig og afslappet med stressless musik. Her er du som kunde i centrum, og du vil blive tilbudt økologisk chokolade, kaffe og the, til de mindste kunder er der slik, naturligvis også økologisk.

Hos Selvig Organic Hair kan du få lavet hår og make-up af højeste kvalitet og med produkter, som ikke indeholder sundheds- og miljøskadelige stoffer. I en Grøn Salon er det ikke tilladt at bruge en lang række kemikalier, som ellers er tilladt i Danmark.

Grøn Salon er en garanti for at sundhed, allergi og miljø bliver tager alvorligt. Jeg arbejder kun med produkter, som bliver godkendt til Grøn Salon – du kan læse mere om Grøn Salon her -www.groensalon.dk