Om Frisør & Stylist Charlotte Selvig

Jeg er uddannet frisør i 1995 hvor jeg var i mesterlære i 4 år i frisørsalonen London Shop. I 2001 tog jeg uddannelsen som stylist. Siden har jeg været selvstændig i 8 år i Valby med salonen Selvig Coiffure, hvor jeg blandt andet arrangerede brude- og modeshows, og herved kunne gøre brug af min brede erfaring som stylist. En af mine spidskompetencer er opsætning af langt hår og make-up. Jeg har kørt ud og stylet mange brude, jeg elsker det, da der er noget ganske særligt over en brud, netop denne dag.

Gennem 10 år har jeg været faglærer på den 4-årige frisøruddannelse, blandet andet på CPH West, hvor jeg har undervist skolens elever i frisør-og kosmetiker faget. Det har været utrolig lærerigt og givende for mig, men jeg savnede den gode kundekontakt og herfra udsprang ideen til Selvig Organic Hair.

Gennem årene har jeg været freelance-teknikker for frisørfirmaer, og jeg har deltaget i shows og undervist frisører i det nyeste indenfor frisørfaget.

Jeg deltager jævnligt i kurser, så jeg er up-to-date og kan rådgive dig og give dig den frisure, som passer netop til dig.

Jeg har valgt at arbejde med miljørigtige produkter, da jeg selv har udviklet allergi og blev opmærksom på alle de giftstoffer, vi påvirkes af dagligt – ikke kun gennem maden, men direkte på vores hud. I min familie har vi gennem mange år primært købt økologiske madvarer, og det hænger ikke så godt sammen med at påføre kroppen en masse overflødig kemi. Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel, så du som kunde har et valg omkring, hvorvidt du vil påføre din krop og dine børn samt miljøet unødvendige, allergi- og kræftfremkaldende stoffer samt hormonforstyrrende stoffer, eller om du vil vælge dem fra, hvor det er muligt, ligesom jeg har gjort. Som garanti for dig som kunde arbejder jeg udelukkende med produkter, som er godkendt til Grøn Salon. Se mere på Grøn salons hjemmeside-http://www.groensalon.dk/

Jeg glæder mig til at møde dig!

Mange hilsner

Charlotte Selvig

LG_0075BW_SQ_Lowres